ჭაჭა

ყველაზე ახლოს
ნაკლებად ახლოს
შორს
უცნობი

რაც რჩება ყურძნისგან ღვინის დაწურვის შემდეგ

არაყი, რომელსაც ჭაჭისგან ამზადებენ  (საუბ.)

რაც რჩება ფიჭისგან მისი გამოყენების შემდეგ  (კუთხ.)

ორგანო, რომელიც გამოყოფს ნივთიერებათა ცვლის პროდუქტებს  (კუთხ.)

არაყი

სპირტიანი სასმელი, რომელსაც ხდიან ხილის, მარცვლელულისა თუ ჭაჭისაგან.

ჭაჭისაგან გამოხდილი სპირტიანი სასმელი.  (საუბ.)

ვისკი

ირლანდიასა და შოტლანდიაში შექმნილი სპირტიანი სასმელი, რომელიც გაღივებული ალაოსაგან მიიღება

თირკმელი

ღვინო

ყურძნის წვნისგან ფერმენტაციით მიღებული ალკოჰოლური სასმელი

შამპანური

განსხვავებულად დაყენებული შუშხუნა ღვინო

ჭაჭა

არაყი, რომელსაც ჭაჭისგან ამზადებენ  (საუბ.)