კარაქი

ყველაზე ახლოს
ნაკლებად ახლოს
შორს
უცნობი

რძისგან ან მაწვნისგან მიღებული ცხიმი

არაჟანი

ნაღები, რომელიც აუდუღარი რძისგან მზადდება

ერბო

ის ცხიმი, რომელიც კარაქის გადადნობით მიიღეს

ზეთი

მცენარეებისგან, ცხოველებისგან და ა. შ. დამზადებული სქელი სითხე, რომელიც საჭმლის მოსამზადებლად გამოიყენება

მაწონი

მომჟავო სქელი საკვები, რომელსაც რძისგან ამზადებენ

ნაღები

ადუღებული რძის თავზე მოყენებული ცხიმი

ყველი

ცხიმი

წყალში უხსნარი ორგანული ნივთიერება