კატლეტი

ყველაზე ახლოს
ნაკლებად ახლოს
შორს
უცნობი

დაკეპილი და შეზავებული ხორცისგან გაკეთებული მოგრძო გუნდები, რომელთაც წვავენ; ზოგჯერ მზადდება სხვა მასალითაც

კოჰიპონიმი

ბიფშტექსი

ხორცის ნაჭერი, რომელსაც ბეგვავენ ან სპეციალურად ჩამოჭრიან და ამზადებენ გრილზე, წვავენ ტაფაზე ან ღია ცეცხლზე

გუფთა

კულინარიაში – დაკეპილი ხორცის გუნდები, რომელთაც ხარშავენ და აზავებენ ბრინჯით, მწვანილით და ა. შ.  (სპეც.)

ხინკალი